FISIO LLANÇÀ
Cuida't a FISIO LLANÇÀ - ESPAI ECO 

Fisio Llançà / Espai Eco 

Fisio Llançà és un centre de fisioteràpia, acupuntura i osteopatia on utilitzem una gran varietat de mètodes i tècniques per millorar l’estat del pacient. 

Els nostres tractaments són individuals, personalitzats i exclusius. 

Ens avalen més de 25 anys d’experència i els nostres coneixements. 

Tenim una gran varietat de tractaments i serveis: massatge terapèutic, acupuntura, tècniques manipulatives, fisioteràpia respiratòria, reeducació postural global (RPG), punció seca, drenatge limfàtic, hipopressius, readaptació esportiva, electroteràpia, fisioteràpia pediàtrica, andulació,...


Espai Eco és una botiga integral i innovadora de productes ecològics i a granel que posa a l’abast dels clients i pacients diversos productes per ajudar-los a assolir el benestar. 

En aquest espai del nostre centre trobareu una àmplia varietat d’herbes naturals; productes d’alimentació, de neteja, d'higiene personal i cosmètics, i medicina natural, fitoteràpia. 


Tots els nostres productes a domicili. 

Si sou de Llançà o de fora de Llançà (Port de la Selva, Selva de Mar, Colera, Portbou, Garriguella, Vilamaniscle, Rabós, Sant Climent Sescebes, Espolla, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera o Cadaqués) us portem la compra a casa

Podeu fer la vostra comanda per whatsapp (649549718) o per correu electrònic (fisiollanca@gmail.com). 

Ben aviat també ens podreu trobar a la nostra botiga online www.espaiecollanca.com


Al nou espai Fisio Llançà / Espai Eco tenim el que necessites perquè puguis mantenir una bona salut.

 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram